NOVA PRILOŽNOST ZA ZANIMIVE PODJETNIŠKE IDEJE.
PRIJAVI SE NA LIDLOV HACKHATON!

Se še spomniš, da je Lidl Slovenija že organiziral en hackathon in potem izbral najboljše posameznike, ki so dobili priložnost sodelovati v ABC Enterprise programu, v katerem so nadaljevali razvoj idej in produktov? Ti je žal, da si zamudil/-a priložnost, saj si pomislil/-a, kako bi se lahko izboljšali procesi, poslovanje, organizacija dela, če bi tudi ti predlagal/-a svojo idejo?

Sedaj imaš novo priložnost, da izraziš svoje predloge in ideje ter sodeluješ na najbolj kreativnem vikendu svojega življenja.

Prijavi se na 2. LIDLOV POSLOVNI HACKHATON!

Lidlov podjetniški izziv bo trajal dva dni. Zdaj imaš priložnost, da svojo idejo predstaviš in morda celo izvedeš! Morda te bosta tvoja zamisel, ki jo boš predstavil/-a in/ali kreativnost in iznajdljivost na 24-urnem hackathonu popeljala v 3-mesečni ABC Enterprise program!


Kdaj:
18. in 19. november 2017

Kje:
ABC Hub, BTC Ljubljana

Kdo:
Vsi, ki imajo zanimivo podjetniško idejo ter veliko dobre volje, kreativnosti in podjetniškega duha. Tudi Lidlovke in Lidlovci. Med prijavljenimi bomo izbrali največ 100 posameznikov, ki se bodo udeležili Lidlovega hackhatona.

PRIVLAČNE NAGRADE TER VELIKO ZABAVE, NOVIH POZNANSTEV IN IZKUŠENJ

Lidl Slovenija bo najboljše tri ekipe tudi nagradil:

Prav vsi udeleženci pa bodo kot vzpodbudo prejeli navdiha poln paket presenečenja. Opogumi tudi svoje prijatelje ali družinske člane, da se prijavijo.

PRIJAVE DO 13. NOVEMBRA
Več informacij si lahko prebereš na abc-accelerator.com/lidl-hackaton.
Prijave so odprte do 13. novembra 2017 do 12.00 ure.

Veselimo se tvojih norih idej!
»Let’s hack retail!«