TRIGLAV
- HACKATHON -
21. IN 22. JANUAR 2017

Izživi svojo kreativnost in
se povzpni na vrh

HACKATHON ZAVAROVALNICE TRIGLAV – NAJBOLJ INOVATIVEN IN NOR VIKEND LETA!

Po vsej verjetnosti svoje dneve preživljaš brezskrbno, brez misli na potencialne nevšečnosti, ki se ti lahko zgodijo. Ko pa se, se pa začneš zanimati, kako in kje bi vsaj del bremena olajšal. Zavarovalnica Triglav je tu ravno za te primere. Primere, na katere ne pomisliš vsak dan. Ko pa se srečaš z nevšečnostmi, kot so kraja, toča, športne poškodbe, ... je pa dobro imeti zanesljivega partnerja.
Pa pojdimo korak naprej. Kaj, če ti tega partnerja ni potrebno obiskovati? Kaj, če lahko narediš vse na drugačen način? Kaj vse bi lahko naredil na drugačen način?
Si kdaj pomislil, da lahko tudi sam sodeluješ v novotarijah, ki nastajajo v Zavarovalnici Triglav? Ali pa že celo veš, kaj in kako bi naredil, če bi le vedel, kako ji pristopiti?

Končno je prišel tvoj čas!

Prvi izziv, ki ga boste reševali se glasi »Digitalna zavarovalnica«

Kako lahko digitalne inovacije pomagajo zavarovalnicam, da tesneje sodelujejo s strankami in kje so neizkoriščene priložnosti? Kakšne dodatne možnosti prinaša digitalni svet?

Kako bi z digitalnimi novostmi navdihnili stranke, da najdejo še več odličnih rešitev zase? Da jim do te mere olajšamo življenje, da jim urejanje zavarovanj ne bo stres in izguba časa, temveč zanimiva, nepozabna izkušnja? Seveda govorimo le o urejanju zavarovanj, ne razlogu urejanja zavarovanja.
Tega, vemo, ne moremo olajšati!

Drugi, a enako pomemben izziv, s katerim se boste spopadli, je »Razvoj zavarovalne storitve za prodajo »from PUSH to PULL«

Kako bodo izgledali zavarovalni produkti v prihodnosti? Kako spremeniti zavarovalne produkte, da bi namesto klasičnega PUSH načina prodaje, stranke same iskale in želele skleniti pogodbo z zavarovalnico?

Vemo, da si na tem mestu že pričel z »bruhanjem« zamisli in da komaj čakaš, da pokažeš, kaj znaš.

Torej, imaš še nekaj vprašanj, na katere imamo odgovore?

Kdaj: 21. in 22. januarja 2017
Kje: ABC Hub, spodnja etaža dvorane pod Emporiumom, BTC Ljubljana
Kdo: med prijavljenimi bomo izbrali največ 100 udeležencev

Poslovni hackathon Zavarovalnice Triglav bo trajal 2 dni, kar ni nič v primerjavi s tvojo idejo, ki se v tvoji domišljiji oblikuje že lep čas. Zdaj imaš priložnost, da jo predstaviš in morda celo izvedeš!

Zavarovalnica Triglav je za najboljše ekipe pripravila tudi bogate nagrade v vrednosti 10.000,00 EUR.

Najboljše tri ekipe bodo namreč prejele:
- zmagovalna ekipa: 5.000,00 €
- drugouvrščena ekipa: 3.500,00 €
- tretjeuvrščena ekipa: 1.500,00 €.

Nagrade bodo nakazane na TRR posameznih članov ekip.

In to še ni vse! Zavarovalnica Triglav bo izbrala nekaj briljantnih posameznikov in jih peljala na krajšo ekskurzijo v Silicijevo dolino v Ameriki.

In ker je v novem letu potrebno poskrbeti tudi za nove začetke, ima Zavarovalnica Triglav zate še en bombonček – možnost nadaljnega sodelovanja!

Najbrž je to trenutek, ko te zanima samo še, kako se prijaviš!
Na internetni strani www.abc-accelerator.com/triglav-hackathon izpolni prijavnico.
Opogumi tudi svoje prijatelje ali družinske člane, da se prijavijo in s teboj delijo nepozabno izkušnjo.

Prijave so odprte do 18. januarja 2017 do 12.00 ure.

Pohiti, naredimo skupaj ta korak naprej!
“Now let’s hack things!”