EVENTS

Events in ABC Accelerator Events in Silicon Valley Events in ABC HUB ABC is attending
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ABC Accelerator – dan odprtih vrat

February 18 @ 2:00 am - 3:30 pm

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Postani del ABC Acceleratorja! Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili naše delo in podporo, ki vam jo lahko nudimo. Naš dogodek pa boste pomagali oblikovati tudi vi – vabimo vas, da nam predstavite svojo idejo. Pripravite 4-minutno prezentacijo, na osnovi katere bo naša komisija izbrala kandidate, ki se bodo pridružili našim programom.

ABC Accelerator inovatorjem nudi podporno okolje za razvoj idej, pridobivanje znanj v obliki izobraževalnih dogodkov in mentorstev, coworking prostore ter druge možnosti sodelovanja.

Sodelovanje in pridobivanje znanj je prilagojeno posameznim fazam razvoja, zato medse sprejemamo tako popolne začetnike kot uveljavljena scaleup podjetja, naš individualiziran pristop pa omogoča maksimalen razvoj vašega potenciala.

Delavnica je namenjena: vsem, ki imate dobro idejo, a še ne veste, kako jo udejaniti, vsem, ki ustanavljate svoj startup ali pa že na svoji poslovni poti in bi želeli svoje podjetje okrepiti z našo pomočjo.

KDAJ: torek, 18. februar, od 14.00 do 15.30
KJE: ABC Accelerator

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

 Prijavi se zdaj!

Details

Date:
February 18
Time:
2:00 am - 3:30 pm
Event Categories:
,

Venue

ABC Accelerator
Šmartinska 152 (Grška ulica)
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map