EVENTS

Events in ABC Accelerator Events in Silicon Valley Events in ABC HUB ABC is attending
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

INNOtalks #11: Chipolo: Where me keys? Where me phone?

20 December 2018 @ 2:00 pm - 3:30 pm

POTREBA -> IDEJA -> KICKSTARTER -> PRODUKT

Se spomniš tistega jutranjega iskanja ključev od avta? Ali pa mrzličnega iskanja ključev od stanovanja, ko že tako zamujaš v službo ali pa na zmenek? Izgubljen pes? Pozabljen telefon. Klasika, kajne? 🤯🔑

Povprečen Američan baje na leto 2,5 dneva išče izgubljene stvari, na leto pa za nadomestilo teh stvari skupaj porabijo $2,7 miljard. Ostali narodi verjetno niso nič drugačnejši.

Chipolo ekipa je imela zadosti iskanja ključev, pa so se odločili, da kar sami naredijo svojo rešitev, po sredstva pa so se odpravili na Kickstarter. Za cilj so si določili $15k, dosegli so skoraj $300k.

A je 15k zares dovolj, da narediš produkt? Kaj so TOP3 dejavniki pri razvoju produkta? Kje bazirati proizvodnjo? Kako najti prave partnerje? Kako razturati na Kickstarterju? Kako premagati konkurenco?

Pridruži se nam na decembrski ediciji INNOtalksa in se nam pridruži 20. 12. 2018, ob 14:00, ko bomo s Chipolo-tom iskali odgovore na vprašanja ob piškotih in kuhanem vinu na zadnjem INNOtalksu tega leta! 🍪☕

INNOtalks je niz dogodkov vsak tretji četrtek v mesecu v ABC Accelerator-ju. Je odlična priložnost za vse, ki želite pred produktivnim dnem v službi spiti skodelico kave ter prisluhniti zgodbam o uspehu in napakah uspešnih posameznikov in podjetji. ☕ Več informacij o INNO projektu najdete na spletni strani: http://www.inno.si/.
Dogodek je organiziran pod okriljem projekta NUVOLAK2, financiranega s strani Interreg Europe, European Regional Development Fund.

Details

Date:
20 December 2018
Time:
2:00 pm - 3:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/377601272978206/

Organizer

ABC Accelerator

Venue

ABC Accelerator
Šmartinska 152
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map