EVENTS

Events in ABC Accelerator Events in Silicon Valley Events in ABC HUB ABC is attending
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kako do 54.000€ nepovratnih sredstev?

February 26 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Za podjetja stara do 14 mesecev je odprt razpis P2, ki omogoča pridobitev 54.000 EUR nepovratnih sredstev. Razpis P2 razpisuje Slovenski podjetniški sklad in je namenjen podjetjem do starosti 14 mesecev za razvoj njihovega produkta ali storitve. Preko razpisa podjetje lahko pridobi 54.000 € nepovratnih sredstev. Podjetje lahko denar nameni razvoju produkta in iskanju ”produkt-market fit-a”.

Trik uspešne priprave se skriva v podrobnostih in skrbnem načrtovanju. Na predstavitveni delavnici razpisa P2 boste izvedeli vse o razpisu, kako se prijaviti in kako preživeti kot podjetje celoten čas trajanja razpisa. Z nami bo tudi ABC Accelerator alumni, ki je bil uspešen pri prijavi razpisa in uspešnega črpanja denarja. Z vami bo delil svoje izkušnje z razpisom P2.

 

Najpogostejša napaka pri prijavi je neustrezna predstavitev produktov in njihovega potenciala pred ocenjevalci razpisa P2;
Podjetja, ki se prijavijo posvečajo premalo pozornosti sistemu točkovanja na razpisu s ciljem doseči čim večje število točk;
Izkušnje so bistvene za bistvene za strokovno in celovito pripravljeno vlogo na razpis.

Več informaciji o razpisu lahko najdete na spletni strani Slovenskega Podjetniškega sklada (leto 2019) TUKAJ! Razpis P2 2020 bo objavljen predvidoma v začetku marca 2020.

 

Delavnica je namenjena: vsem, ki imate dobro idejo, a še ne veste, kako jo udejanjiti, vsem, ki ustanavljate svoj startup ali pa ste že na svoji poslovni poti in bi želeli svoje podjetje okrepiti.

KDAJ: sreda, 26. februar, od 14.00 do 15.30
KJE: ABC Accelerator

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Prijavi se zdaj!

Details

Date:
February 26
Time:
2:00 pm - 3:30 pm
Event Category:

Venue

ABC Accelerator
Šmartinska 152 (Grška ulica)
Ljubljana, 1000 Slovenia
+ Google Map