EVENTS

Events in ABC Accelerator Events in Silicon Valley Events in ABC HUB ABC is attending
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Y.Success Talk: Dora Domajnko

30 May 2019 @ 4:00 pm - 6:30 pm

V mesecu maju nadaljujemo s Success Talk in sicer bomo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja gostili prav posebno gostjo Doro Domajnko.

Dora je bila v letu 2018 izbrana za inženirko leta. Dora pa je več, kot samo inženirka. Ob redni zaposlitvi v podjetju RLS Merilna tehnika še vedno najde čas tudi za igranje harmonike v odličnem mladem bandu ViaEntropia, ki igra irsko punk glasbo, je nekdanja perspektivna kajakašica na divjih vodah, ob vikendih pa najde čas še za smučanje in pohodništvo.

Z Doro se bomo pogovorili o usklajevanju dela in prostega časa in o spremembah, ki so se ji zgodile kot posledica razglasitve za Inženirko leta 2019.

Udeležba je BREZPLAČNA!

Debato z gostom bo vodila direktorica Zavoda Ypsilon, Jerneja Šegatin.

KAJ JE SUCCESS TALK?

Success Talk dogodki temeljijo na dogodkih Succes Story, ki jih Zavod Ypsilon uspešno izvaja že več kot dve leti. Success Talk pa so ‘spin-off’ dogodki Success Storyjev, v katerih
želimo fokus nameniti na predstavnike generacije Ypsilon, ki z dosedanjim razvojem svoje kariere kažejo velik potencial.

Dogodek je namenjen poglobitvi znanja o posameznikovi poklicni poti. Pokazati želimo, da je karierni uspeh proces, ki se ne zgodi iz danes na jutri, ampak je dolgoletni proces, z vzponi in padci.

Prav zato se bo dogodek Success Talk odvil v neformalnem, prijetnem vzdušju, saj bo do dvajset udeležencev povabljenih, da se z Doro spoznajo na debati, v prijetnem okolju ABC flexa, kjer se bomo na udobnih kavčih družili ob prigrizkih.

Details

Date:
30 May 2019
Time:
4:00 pm - 6:30 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/678188595953275/