Kako se uspešno prijaviti na P2

Razpis P2, Slovenskega podjetniškega sklada, ponuja nepovratna sredstva za mlada podjetja.

 

Slovenski podjetniški sklad ponuja 54.000 EUR nepovratnih sredstev za mlada podjetja, ustanovljena med 1.1.2020 in 15.3.2021, ki je že validiralo svojo idejo pri uporabnikih in ima močno ekipo, ki ima znanje in jasno vizijo kako bo svoj produkt ali storitev popeljala na trg.

Nepovratna sredstva so na voljo za faze razvoja in iskanja ustreznosti produktov ali storitev na trgu. Razpis P2 je že objavljen: https://bit.ly/3u6N5je

Več o P2 tudi na: https://startup-plus.podjetniskisklad.si/P2/

Ključ za uspešno prijavo je v natančno načrtovani predstavitvi vaših izdelkov in njihovega potenciala.

Prisluhnite kako se lahko uspešno prijavite na razpis in iz prve roke preverite kaj vse razpis nudi, kako ga voditi, ko ga enkrat prejmete.

Bernard Grum bo predstavil kaj nepovratna sredstva so, kje so priložnosti za startupe in kako se prijaviti na razpis P2.

V drugem delu predavanja se mu bo pridružila Ajda Mrzel Kaluža iz startupa ARVIO, ki je že prejelo sredstva razpisa P2, in še nekatera druga nepovratna sredstva. Z vami bo delila svoje neprecenljive izkušnje.

Ta delavnica je namenjena: inovativnim posameznikom, startupom, tistim, ki načrtujejo podjetje ali preverjajo tržni potencial svojih idej in novoustanovljenim podjetjem.

Prijava na dogodek

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru „Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike 2014–2020“, prednostna os: „3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast“.

www.eu-skladi.si

Date

23 Feb 2021
Expired!

Time

2:00 pm - 5:00 pm

Leave a Reply