Pozivamo vse volkove in volkulje z Wall Street-a, da tekmujejo za delnice, delež pri dobičku in ... odlične denarne nagrade!

ABC ENTERPRISE V SODELOVANJU Z MDS

Vabilo za ambiciozne, tekmovalne in odločne! Se prepoznaš v opisu? Če imaš še občutek za hitro spreminjajoče se inovativne tehnologije, si iz pravega testa za najbolj drzen hackathon, ki smo ga v sodelovanju z MDS IT d.d. organizirali v ABC Enterprise pospeševalniku!

Živimo v dobi, kjer je povpraševanje po pametnih napravah, efekivnih strojih in inovativnih storitvah vse večje. Gre za področja, ki rastejo z bliskovito hitrostjo in področja, v katerem uspevajo hitri in predrzni. Ravno ta profil oseb je tisti, ki ga ekipa MDS išče, iskali pa ga bodo na hackathonu, ki se bo zgodil v vikendu od 1. 4. 2017 do 2. 4. 2017, v prostorih ABC Hub-a. Prijavi se kot posameznik ali skupina, saj bomo na hackathonu kreirali ekipe, ki bodo združile moči in se potegovale kot pravo »krdelo« za bogate nagrade.

PREVZEMITE KRMILO PODJETJA ZA 2 DNI IN POIŠČITE NOVO INOVATIVNO POSLOVNO DEJAVNOST

Že veš, kako boš svojo ekipo naredil močnejšo? Na hackathonu se boste postavili v vlogo uprave podjetja, diktirali tempo in predlagali inovacije. Brain Power! Mogoče bo vaja tako močna, da boste prišli na hekaton kot posamezniki, odšli pa kot funkcionalna uprava ter ustvarili svoje lastno podjetje! Zmagovalna ekipa bo pridobila možnost udeležbe na dobičku družbe MDS IT d.d., več o tem pa lahko izveš nekoliko nižje.

Iskalo se bo tudi alfa volka ali volkuljo, ki se bo potegoval/-a za delnice!

NAGRADA

POSTANI DELNIČAR MDS IT

MDS IT d.d. ima v svojem portfelju dve izjemni finančni naložbi: Eurosender (Official launch event in Poland, Eurosender's Ambassador Program) in Optiprint (optiprint.si, optiprint.eu)! Obe podjetji bosta predvidoma v naslednjih petih letih vredni nekajkrat več kot danes. Iz tega razloga so delnice MDS izjemno zanimive kot finančna naložba.

Za vse tiste, ki imate delniški resume in tudi tiste, ki v ta svet šele vstopate, bo to prava nagrada za vas!

Ampak ... ne bo enostavno doseči češnje na vrhu torte. Zahteve so namreč naslednje:Preberi več

Hackathon MDS bo trajal dva dni v prostorih ABC Hub-a, združil pa bo najbolj inovativna okolja in ti z malo sreče ter veliko predanosti omogočil preboj v hitro rastočo industrijo. Med sodelujočimi bomo izbrali 3 najboljše ekipe. Poleg njih pa bomo nagradili še zmagovalca posameznika, ki bo postal delničar podjetja!
SI UPAŠ STOPITI V ČEVLJE UPRAVE MDS IT d.d. IN OSVOJITI ENO IZMED NAGRAD? Izzovi volkove in se prijavi še danes!

MDS IT d.d. vedno išče nove zanimive investicije, kadre in panoge. Tako je MDS IT d.d. tudi finančni investitor v dveh izjemno uspešnih podjetjih Optiprint (optiprint.si, optiprint.eu) in Eurosender (Official launch event in Poland, Eurosender's Ambassador Program).


Kdaj: 1. 4. 2017 & 2. 4. 2017
Kje: ABC Hub
Kdo: Izbrali bomo največ 100 tekmovalcev

NAGRADE:

Nagrade za prve tri ekipe se bodo uradno podelile na naslednjem Demo dnevu Poslovnih angelov, kjer bodo zmagovalci imeli možnost osebno spoznati veliko mladih podjetnikov iz uspešnih startup podjetij (ki med drugim pogosto iščejo nove sodelavce) in pa investitorjev. Na dogodku bodo predstavili potek MDS hackathona, zmagovalno ekipo in zmagovalca posameznika.

BorzaPosla.si, prvi slovenski spletni portal, ki ponuja pregled nad uveljavljenimi slovenskimi podjetji, ki so naprodaj, podarja 5 celoletnih PREMIUM dostop-ov.

Zmagovalci v najboljših treh ekipah bodo prejeli 100 eur nakazanih na TRR, s pogojem, da je račun odprt pri UniCredit Bank.

ZMAGOVALEC POSAMEZNIK:

EKIPNE NAGRADE:

1. mesto

Člani zmagovalne ekipe bodo prav tako prejeli karto za startup konferenco, Podim. Več o konferenci si lahko preberete tukaj

2. mesto

3. mesto

ZA PERSPEKTIVNA PODJETJA OBSTAJA MOŽNOST LASTNIŠKEGA POVEZOVANJA.


hackathon@abc-accelerator.com